Дъ Меме Кинг – Подай ми подаръка там

Коледните празници са вече зад ъгъла и с тяхното приближаване все повече хора получават своя подарък от прекрасната инициатива  „Таен Дядо Коледа“ на нашите приятели от Board Guardians. Ако сте пропуснали тази невероятна кампания, опитваща се да улови най-чистата светлина на празника, а именно – да зарадваш непознат с вълшебен подарък, не унивайте. А просто следете страницата им за следващата порция празнични инициативи.

Естествено, днешната доза ТОТАЛЕН НАСТОЛЕН АНАЛИЗ на уважаваният Дъ Меме Кинг нямаше как да прескочи темата с получаването на подаръци от непознати. Както винаги, Кинга е акцентирал на забавната страна на нещата, което и според мен трябва да бъде винаги водещотп. Магията на Тайният Дядо Коледа е в непринуденият подарък. В малкия жест, с които да сгрееш сърцето на някого. В това да си готов да подариш искрено, без да очакваш да получиш същото насреща. Стана ми коледно…такова. И преди да съм си пуснал Марая Кери споделям днешните мемета 🙂

И не забравяйте, че Дъ Меме Кинг също дава подаръци ! Все още имате време до 20.12.2021г. да изпратите вашите оригинални меме творби по тема от настолните игри на адрес igra@boarddelights.com и да участвате в конкурс със страхотни награди осигурени от Ozone.bg, Boardgames.bg и Blue Bird Games !

#ДъМемеКинг #ТоталенНастоленАнализатор #КингаВаГледа #НастолниИгри #ТаенДядоКоледа #Конкурс