За нас

BoarD Delights logo

Всичко започна преди четири години. Всъщност бяха малко повече, защото не мога точно да определя моментът, в който за първи път се появи идея да създам виртуално местенце, в което да споделям свойте размисли за настолните игри и хобито като цяло. А в самото хоби съм от близо двадесет години – като активен играч, геймър и бордови фанатик.  И в един момент просто сметнах, че имам нужният опит, нужният брой игри „в пояса“ и съм открил нужният „глас“, за да говоря за тях.

„Board Delights“ се роди с идеята да бъде място, в което да ви споделям личното си мнение и да давам оценката си както за нови, „парещи“ настолни игри, така и да ви насочвам към вълнуващи, класически заглавия, защото винаги съм казвал, че никога не е късно да откриеш една настолна игра. Искаше ми се да създам онлайн кътче даващо изчерпателна и достоверна информация, под формата на ревюта, които да ви помагат да се ориентирате във все по-агресивно увеличаващия се пазар на настолни игри , във все по-стремглаво развиващото се хоби. От дистанцията на тези четири ( малко повече ) години и след няколко стотици писмени ревюта и видео материали по-късно,смятам че съм успял.

„Board Delights“ се роди, порасна и в момента кара блажените годините на своето юношество, благодарение на всички вас – нашите верни читатели и поддръжници! Всички вие, които през годините бяхте до нас. Подкрепяхте ни, критикувахте ни, играехте заедно нас. Заедно успяхме да създадем нещо повече от блог за ревюта на настолни игри. Създадохме една общност, едно малко градче от любителите на настолни игри и всичко свързано с хобито ! Това градче бавно се разви и беше напълно логично да отправи своя поглед нагоре, към мечтата да стане град.

„Board Delights“ се разраства, приятели. Става по-голям, по-лъскав и ( смея да твърдя ) по-амбициозен. Идва с нови рубрики, нови теми и нови стремежи. Ако трябва да обобщя, бих перифразирал любимия Мечо Пух : „ ако е повече, да повече от всичко“. Още от добре познатите Ви материали, ревюта и видеа, представени от нови автори, даващи нов поглед върху хобито. Изцяло нов, втори видео канал с изцяло ново, като насоченост, съдържание. Нови и по-свежи материали посветени на нашата задружна общност на играещите настолни игри, защото именно тя е най-важното.

Надявам се само на едно – вие да сте все така до нас. Така нужни сте ни както като ценители на делото ни, така и като негови неуморими критици.  Защото, скъпи приятели, настолните игри, това са хората – още една от максимите на „Board Delights“, която няма да спра да повтарям! А когато си с най-скъпите си хора, значи си у дома. Заповядайте в  Домът на Настолните игри ! Нека играем заедно !

Христо Симеонов