Меме Кинг епизод 9, За детето

Дъ Меме Кинг: Пазете детското !

 

Меме Кинг епизод 9, За детето

Меме Кинг 9, За детето

Меме Кинг 9, За детето

Меме Кинг 9, За детето

Меме Кинг 9, За детето

Меме Кинг 9, За детето

За отчайващата „неизбежност на понеделниците“ отдавна са изписани цели томове мъдрост, особено из социалните мрежи. Аз обаче съм искрено щастлив, че благодарение на нашият вълнуващ ТОТАЛЕН НАСТОЛЕН АНАЛИЗАТОР, Дъ Меме Кинг, имате една причина да очаквате началото на всяка седмица с поне лек бордови трепет.

Не и този път обаче. Защото тази седмица е малко по-специална и Кинга идва с нова порция НАСТОЛЕН АНАЛИЗ във вторник, за да отбележи „Световния ден на детето“. Като хора в хобито знаете, че това е неофициалния празник на всички любители на настолни игри.


Честит празник, малки и…вечно вдетинени приятели. Меме Кинга ви поздравява с най-важното, което трябва да знаете за игрите и техния завет да пазят детското в нас!

#memekingmovement #кингавагледа #НастолниИгри #ЧеститПървиЮни #STAYKIDS

П.С. Ако искате още по темата от Board Delights, може да видите моят топ лист с „Настолни игри, които ме вдетиняват“ : https://www.youtube.com/watch?v=Bl9JOydGkZA&t=9s

П.С. на П.С. Следващия понеделник ТОТАЛНИЯТ НАСТОЛЕН НАБЛЮДАТЕЛ се връща в любимия си понеделник, за да даде тон на работната ви седмица