Дъ Меме Кинг – По байметеоритово време

Вече почти съм се настроил на отпускарска вълна. Крача към работа все по – унило, броя часовете и дните до заветната лятна свобода. И докато аз си представям дългите плажни дни, почивката и най-важното – блаженото безвремие на „лешперенето“ (цитат по един авер), събитията не спират да се случват около мен и всички нас !
Метеорити или метеори ? Пилони или овърхайпнати, овърпродюснати игрици? Таратор за десет лева или кебапче за осем лева? Никога не е скучно, особено в милата ни родна действителност. И си мисля, че всеки има нужда от „дилър“.
Ама не от тия „дилъри“ дето си мислите. А „дилър на историчност“ – доверен човек, който да „отсява“ и да ви посочва важното сред всичко случващо се край нас. С вас сме късметлии, защото си „имаме човек“. И този човек е ДЪЛБОКО УВАЖАЕМИЯТ Дъ Меме Кинг.
Докато тази сутрин си мислех, че пак на дневен ред ще са редовните настолни теми, Меме Кинга ме „взриви“ с тези китни меменца, изтъкани от „историчността“, „злободневието“ (тролщината) и „епохалността“ на родното хоби. Но има и още. Меме Кинга ни представя един лабораторен анализ, една „теория на вероятностите“. Може би е редно да озаглавим тези платна : „Изчезването на народа на Админите“. Оставям на вас коментарите и sweet, sweet анализите 😉