Меме на годината

Дъ Меме Кинг – „Меме на годината“

The Meme King Logo

Преди около година, някъде в краят на 2020г. , се роди идеята за „Дъ Меме Кинг“. Всъщност, колкото и да не ви се вярва, Дъ Меме Кинг е реална персона и не, не съм аз.  Ала това което винаги е било по-важно, е идеята зад него : със забавни картинки, комбинация от илюстрация и текст, да представяме популярни, противоречиви и вълнуващи теми от света на настолните игри. Като винаги спазваме златните правила на Дъ Меме Кинг :  не коментираме политика, злободневни теми и не назоваваме/посочваме персонално никого, с цел да се подиграваме и осмиваме.

И след тази не особено стройна увертюра стигаме и до същинката. А именно, че в  края на годината, когато всичко е луднало по класации и равносметки, ние решихме да направим кОнкурс !

Отново с писъмце в неговият неподражаем стил ТОТАЛНИЯТ НАСТОЛЕН АНАЛИЗАТОР, Дъ Меме Кинг, ми предложи създаването на „Настолно Меме на Годината“ ! Надпревара за създаване на мемета по теми, вдъхновени  от нашето прекрасно хоби – настолните игри.

Конкурсът ще включва две категории, носещи награди и…слава. Първата категория сме именували като „Меме на годината“. Там победителят и неговият достоен подгласник ще определи самия Дъ Меме Кинг, с помощта на моята скромна персона.

Във втората конкурсна категория искаме да ангажираме и вас ! Тя ще бъде „Награда на публиката“ и от вашия глас ще зависи кой ще грабне голямата награда и кой ще остана на почетната втора позиция.

Конкурса и за двете категории включва два общи етапа. В първият етап, който започва  от днес и завършва в 24.00 часа на 20.12.2021г. ще може да изпращате вашите меме творения на специалната ни конкурсна поща – igra@boarddelights.com

Може да участвате в конкурса с до ПЕТ (5) мемета.

Меметата не трябва да съдържат нападки и обидни квалификации на лична, етническа, расова, религиозна или политическа основа. Не трябва да съдържат обидни квалификации или нападки към автори, творчески екипи и издатели на настолни игри. Мемета да бъдат издържани в шеговит тон и да следват основният постулат и идея на Дъ Меме Кинг : настолните игри, са за да събират приятели и за забава.

Във вторият етап на конкурса, Дъ Меме Кинг и моята скромна персона, ще отсеем най-добрите мемета. Най-добрите две ще получат  първо и второ място в престижното „Настолно меме на Годината“. А всички  избрани от пресявката на този втори етап ще участват и във особено важната „Награда на Публиката“, в която вие, нашите скъпи читатели, ще може да посочите вашите двама любимци чрез гласуване.

Още за самия регламент на гласуване и награждаване ще разкриваме в идните дни. Засега е важно да знаете, че ИМА СТРАХОТНИ НАГРАДИ, осигурени от СТРАХОТНИТЕ ПАРТНЬОРИ на „Настолно меме на годината“. Следете повече за тях в специалните ни постове посветени на конкурса.

А сега без да губите време се отдавайте на меме творене ! И не забравяйте…КингаВаГледа 😉

Меме на годината